Kedvezményezett neve: "Guriga '98" és Társa Építőipari és Vállalkozói Kf
Projekt címe: "Guriga' 98" és Társa Kft. eszközbeszerzési programja
Szerződött támogatás összege: 4 104 517,-Ft
Támogatás mérteke (%-ban): 70 %
Projekt tartalmának bemutatása:
Vállalkozásunkat a jelen projekt keretében beszerezni kívánt eszközökkel tovább kívánjuk fejleszteni. A GINOP Plusz-1.2.2-22 projekt keretében az Új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása pontnak megfelelően új konténerek, valamint fúró-vésőkalapácsok, sarokcsiszoló, távolságmérő beszerzését tervezzük. A projekt keretében 2 db irodakonténer kerül beszerzésre az alábbiak szerint:
Építőipari vállalkozásként a fizikai munkavégzés helyszínei a megrendelőink által biztosított mindenkori építési területek, ezáltal a beszerezni kívánt konténerek a kivitelezési helyszínen történő használathoz szükségesek. Egy építőipari munka kivitelezése több hónapig, akár egy évig is eltarthat. Az irodakonténerek biztosítják a munkavállalóink részére az építőipari kivitelezés helyszínén az öltözést, étkezést, melegedést, szociális funkciókat. . Szervezetünk számára fontos, hogy a munkavállalóink számára az építési területeken megfelelő körülményeket biztosítsunk a szociális ellátás terén. Mindkét konténer légkondicionált lesz, mely lehetőséget biztosít a munkavállalóink részére, hogy a nyári melegben pihenő idejüket megfelelő körülmények között töltsék el.
A konténerek hosszú élettartamúak, gyakorlatilag karbantartásmentes működést biztosítanak. A konténerek beszerzésével biztosítottá válik a zökkenő munkavégzés. Pályázatunk célja a meglévő partnereink magasabb minőségen történő kiszolgálása, új partnerek felkutatása. Továbbá a fejlesztés munkahelymegtartó erővel bír és lehetőséget biztosít az alkalmazottak jövőbeli bérfejlesztésére. Projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.06.22. Projekt azonosító száma: GINOP-PLUSZ-1.2.2-22-2022-01319 Európai Regionális Fejlesztési Alapból (ERFA)